0566 - 62 00 87 info@nivogroep.nl

Foto zittend vlnr: Wiebe van der Meulen, Annette van der Meulen, Pytrik Meinderstma-Van Gunst en Rients van Gunst.

Leeuwarden 1 juni 2017 – Per vandaag wordt Van Gunst Asbestsanering uit Bolsward overgenomen door NIVO NOORD te Leeuwarden. Asbestsanering wordt de vierde pijler van NIVO NOORD, naast het bestaande dienstenpalet van facilitaire dienstverlening, specialistische reiniging en calamiteitendiensten.

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit
Er zijn veel overeenkomsten tussen beide bedrijven. Zowel NIVO NOORD als Van Gunst Asbestsanering werken actief aan een gezonde leef- en werkomgeving en hebben de thema’s veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. “Het is de visie die ons verbindt. We hebben dezelfde denkwijze over duurzaamheid, personeelsbeleid en de toekomst”, aldus directeur-eigenaar Annette van der Meulen.

Asbestsanering maakt het aanbod compleet
“Dit is een geweldige stap voor NIVO NOORD”, vertelt van der Meulen. “Het sluit naadloos aan op onze reeds brede dienstverlening. Van oorsprong is NIVO NOORD gericht op (kantoor)schoonmaak. Omdat we al jaren een totaalleverancier zijn, inclusief afvalmanagement en onderhoud, is de naam facilitaire dienstverlening passender.
Naast de facilitaire dienstverlening verzorgt NIVO NOORD tevens specialistische reiniging, zoals bijvoorbeeld glasbewassing en gevelreiniging. Onze calamiteitendiensten zorgen voor een oplossing na brand-, roet- en waterschade. Met asbestsanering maken we ons aanbod compleet. We willen graag 1 loket zijn voor onze opdrachtgevers. Ondernemers, eigenaren en/of beheerders hoeven daardoor maar één bedrijf in te schakelen voor alles dat te maken heeft met hun bedrijfspand” aldus de directeur-eigenaar.

Innovatieve oplossing voor asbestsanering
Van Gunst Asbestsanering is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot marktleider in Friesland en saneert jaarlijks direct en indirect zo’n 3000 wooneenheden voor diverse woningcorporaties, bouwondernemingen en vastgoedbeheerders. Ook is Van Gunst actief in de agrarische en- verzekeringssector.
Van Gunst is o.a. gelicentieerd voor het gebruik van een vernieuwende innovatieve saneringsmethode “Mini Containment”. Deze methode is sneller, praktischer en minder belastend voor het milieu én de bewoner die tijdens de asbestsanering gewoon in de woning aanwezig kan blijven.

Over NIVO NOORD
NIVO NOORD opereert in Noord Nederland en heeft vestigingen in Leeuwarden, Zwolle en Groningen. Met ruim 1000 medewerkers is het één van de grootste facilitaire dienstverleners in het noorden. In 2017 bestaat NN 25 jaar en met deze overname gaan we onze toekomstplannen verbreden, maar één ding blijft onveranderd en dat is wat onze slogan al zegt: onze mensen maken NIVO!

logo nivo noord van gunst